SWIPES MANIFESZTUM

MIÉRT?
Az értékesítő szövegírás itthon egy kevésbé ismert és elterjedt kifejezés, de külföldön ennek a területnek óriási hagyományai vannak.

Szeretném, ha ez az itthon kevésbé ismert marketing terület, elterjedne az itthoni vállalkozók és marketingesek körében.

Kiemelve a marketinget a "szerencse státuszból", egy tudományos, pszichológián és kutatásokon alapuló szolgáltatássá téve, ami magasabb konverziót és jobb eredményeket képes biztosítani.
HOGYAN?
ÉRTÉKESÍTŐ SZÖVEGÍRÁS A marketing szövegírás segítségével növelheted az oldalad konverzióját, költséghatékonyabban hirdethetsz és megduplázhatod az eladásaid számát.

FACEBOOK HIRDETÉSEK Megmutatom, hogyan érd el az ideális célközönséged és írj megkapó hirdetések amivel folyamatosan új érdeklődőket hozhatsz a vállalkozásodba, ezzel lefektetve a fenntartható növekedés alapjait.

KONVERZIÓ OPTIMALIZÁLÁS Egy megfelelően optimalizált weboldalon a látogatók nagyobb részéből lesz vásárló, így ez a szám kulcsfontosággú egy vállalkozónak, ugyanis ezzel a változtatással anélkül növelheted a vállalkozásod bevételét, hogy mégtöbbet költenél.
MIT?
KÉPZÉSEK Az igény szerinti interaktív workshopok és online videó tréningek, a legfrissebb és leghasználhatóbb információkat nyújtják Magyar nyelven.

KÖZÖSSÉG Kérdezz email-en vagy az erre létrehozott Facebook csoporton keresztül és én szívesen megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

TANÁCSADÁS Privát egyszemélyes tanácsadás, koncentráltan, az új üzleti kihívások és célok eléréshez.

Rólam

Vállalkozóknak és marketingeseknek segítek, hogy az értékesítő szövegírás segítségével, elégedetebb ügyfeleket, magasabb és kiszámíthatóbb forgalmat és hatékonyabb konverziót érjenek el.

A vásárlók ma már okosabbak és szkeptikusabbak mint régen ha hirdetésekkel találkoznak, emellet rengeteg minden más versenyez a figyelmükért, ezért az alapos kutatás, a vásárlói pszichológia és a megfelelő szavak használata, nem kiváltság hanem kötelesség.

Amennyiben a szövegezésed a megfelelő pszihológiai mozgatókra támaszkodik úgy nem kell harcolnod a figyelmükért és előnyre teszel szert a versenytársaiddal szemben.

Scroll to Top